Cégünk

Miért jó velünk együttműködni?

Minőségi termékeket forgalmazunk, teljes megoldást nyújtunk

A Hydro-X olyan dán technológia és know-how, melyet a gyártó cég több mint 40 országba exportál, immár 100 éve. Legelterjedtebb termékünk kitűnően kondicionálja hűtővízüzemek, távfűtőrendszerek, gőzkazánüzemek rendszereit. Dánia nem tévedhet! Az ország 450 távfűtőműve közül 300 a Hydro-X termékeit használja, így a teljes dán távfűtési vízmennyiség több mint 50%-át a mi termékünkkel kezelik.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinkkel állandó kapcsolatban legyünk

Cégünk a Hydro-X anyag szállításán túlmenően, konzultációs lehetőséget biztosít, vízanalízist készít, megfelelő adagoló- és mérőberendezéseket szállít, kiképzi a kezelő személyzetet.

A környezetvédelem és a minőségi szolgáltatások nálunk alap

A Hydro-X termékek rendelkeznek ISO 9001 minőségi tanúsítvánnyal, ISO 14.001 környezetvédelmi tanúsítvánnyal, valamint DS/OHSAS 18001 (MEBIR)-el is.

Termékünk legfőbb célja, hogy csökkentse üzemeltetési költségeit

A Hydro-X anyag alkalmazásával megóvhatja kazánüzemi berendezéseit, így ritkábban szükséges nagy bevételkiesést okozó karbantartás, üzemszünet
elrendelése. A Hydro-X anyag ára jóval alacsonyabb, mint a nem tervezett kazán javítások költségei. Az anyag adagolásával egy tiszta és lerakódásmentes kazán optimális hatásfokon üzemelhet.

Egy vízminőségi rendellenességet minél később tárnak fel, annál több költséget okoz a kijavítása. Cégünk konzulensei a helyszínen speciális vízkémiai mérésekkel rövid időn belül feltárják az esetleges hibákat, és javaslatot tesznek kijavításukra.

Az anyacég, a Hydro-X A/S

A Hydro-X A/S cég minden termékét a dániai Hjallerupban található telephelyén gyártja. A dániai telephelyen vevőköre számára rendszeresen végez vízkémiai analíziseket. Ezen a téren szerzett tapasztalatok képzik a vevők, és a forgalmazók számára tartott szemináriumok alapját. Így biztosítja, hogy a több mint 40 országba exportált termékek és szolgáltatások kiváló minőségűek legyenek.

A Víztechnika-Hő Környezetvédelmi kft.

A Víztechnika-Hő kft. már 1990 óta kizárólagos forgalmazója a dán cég termékeinek és szolgáltatásainak. Partnereink távfűtőművek, gyóygszergyárak, élelmiszergyárak, kórházak, tejüzemek, sörgyárak.

Mobil:

E-mail:

Vonalas Telefon:

Cím:
2120 Dunakeszi
Flórián utca 13/1.